Matrícules Curs 2017-2018

MATRÍCULES NOUS ALUMNES:

L’han de realizar:

-Aquells alumnes que divendres dia 15 de setembre superin la prova d’accés als Estudis Reglats.

-Aquells alumnes de nova inscripció a Estudis No Reglats.

La matrícula es realitzarà dilluns dia 18 de setembre de 16.30 a 18.30 presencialment a l’Escola de Música i Dansa de Formentera. És imprescindible que en cas de menors, vingui el pare, mare o tutor a realitzar-la i si és un adult, la mateixa persona. De no poder ser així, és demanarà una autorització per part de la persona implicada per a que una segona persona pugui realitzar la matrícula.

És necessari dur:

1.- 2 fotografíes de carnet.

2.- Si és treballador/a del Consell de Formentera una fotocòpia de la capçalera de la nòmina.

3.- Si és familia numerosa, una fotocòpia del llibre de familia.

4.- El número del compte corrent.

5.- El número del DNI.

ATENCIÓ ALUMNES ANTICS!! MES DE SETEMBRE

Per tot aquell alumnat antic  que no hagi realitzat la matrícula la primera quinzena de juliol, s’ha obert un plaç extraordinari del 4 al 10 de setembre (ambdós inclosos) per a poder matricular-se. Es pot realitzar  o bé a través de l’OVAC telemàticament, o bé presencialment a la oficina de l’OAC.

ATENCIÓ ALUMNES DE NOVA INSCRIPCIÓ

Pels alumnes de nou ingrés que no hagin realitzat ja la preinscripció per a l’Escola de música i dansa s’informa que s’obri un plaç extraordinari per a fer la preinscripció del dia 4 al dia 10 de setembre (ambdós inclosos). És imprescindible per a poder matricular-se si són alumnes No Reglats i per a poder realitzar la prova d’accés si són alumnes Reglats. Més información a l’apartat del menú Preinscripcions Curs 2017-2018.

MATRÍCULES ALUMNES ANTICS. MES DE JULIOL

De l’1 al 15 de juliol, romandrà obert el plaç per a poder realitzar la matrícula els alumnes antics (alumnes que han estat matriculats en aquest curs). Es podrà fer telemàticament a l’OVAC (ovac.conselldeformentera.cat) o presencialment a l’OAC.

Per favor, tingueu en consideració que:

  • No teniu que aportar cap documentació a no ser que volgueu canviar les dades d’altres cursos. En aquest cas haureu de presentar-ho a l’oficina de l’OAC.
  • Només els alumnes de nou ingrés es matriculen al Setembre, per tant, si no feu la matrícula en el període establert, es donarà de baixa d’ofici, i romandreu en llista d’espera fins que els alumnes de nou ingrés hagin triat plaça. No us oblideu, per favor!!
  • Us recordem també, que heu d’haver formalitzat la preinscripció (teniu de plaç fins al dia 25 de juny) que es pot trobar aquí a la nostra pàgina web a l’apartat de PREINSCRIPCIONS 2017-2018 o també a l’OAC presencialment.

A continuació us adjuntam la nota informativa sobre les matrícules que conté tota la informació completa.

Nota informativa matricula escola 2017

Per a més informació:

– Mòbil: 607 110 629

– Correu de l’Escola de Música i Dansa: escolamusica@conselldeformentera.cat